Αργύρη Εφταλιώτη 6

Σταυρούπολη - 56430

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα συνθετικά κουφώματα έχουν ανοδική πορεία στην εγχώρια αγορά γεγονός που οφείλεται στη χαμηλότερη τιμή τους έναντι των άλλων υλικών.

Το συνθετικό υλικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας και γι΄ αυτό το λόγο από την φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό πράγμα που σημαίνει πολύ καλή θερμομόνωση. Από πλευράς εφαρμογής των διαφόρων μερών του κουφώματος το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο λόγω της μικρότερης σκληρότητας του PVC.

Τα συγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων – PVC έχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά είναι απόλυτα στεγανά και αθόρυβα και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Συνήθως, η τιμή αποτελεί, ιδιαίτερα σήμερα, τον κύριο παράγοντα επιλογής του τύπου κουφωμάτων. Αναμφίβολα, τα συνθετικά κουφώματα είναι πιο οικονομικά συγκριτικά με τα ξύλινα και τα αλουμινίου. Το κόστος συντήρησης κρίνεται σχεδόν μηδενικό, ενώ η αντοχή του προιόντος στο χρόνο θεωρείται “ιδανική”.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller-retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΩΝ

Τα ρολά αλουμινίου και PVC έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σπίτι σας από τις καιρικές συνθήκες και βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού.

Είναι ένας σύγχρονος και έξυπνος τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας είναι τα θερμομονωτικά ρολά της εταιρείας μας. Είναι από τα πιο αποδοτικά της αγοράς και ανταποκρίνονται σε όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία.

Κατασκευάζονται σε τρείς τύπους ανάλογα με το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος αλλά και με τις διατομές των προφίλ της ψάθας. 

ΣΙΤΕΣ

Το προφανές… κρατούν τα έντομα μακριά.
Ναι είναι ο πιο προφανής λόγος. Το πρόβλημα των κουνουπιών, μυγών και άλλων ζωυφίων είναι καθημερινό φαινόμενο. Είτε μένετε σε πόλη, είτε στην επαρχία, θα έχετε αγανακτήσει τουλάχιστον μια φορά, εξαιτίας κάποιας επιδρομής ενοχλητικών εντόμων που μπήκαν από το μπαλκόνι, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε αφήσει τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή για πολλές ώρες. Λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς απέκτησατε αυτό το σημάδι από τσίμπημα κουνουπιού στο πόδι σασ!

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ INOX

Κάγκελα αλουμινίου INOX που ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και προσφερουν λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Μεγάλη συλλογή από εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Ασφάλεια και δυναμισμό στον χώρο σας. Υπεροχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια του προσωπικού σας ύφους.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας από τους πιο απλούς αλλά ταυτόχρονα και πιο αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας των χώρων από παραβιάσεις.