κουφωματάς σταυρούπολη θεσσαλονικη

Ακολουθήστε μας

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

Σταυρούπολη - 56430

ΣΙΤΕΣ

ΣΙΤΕΣ PLISSE

Η σίτα Plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν για  μπαλκονόπορτες, που προσφέρει ομαλή λειτουργία, αντοχή και ποιότητα.

ΣΙΤΕΣ PLISSE

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Άκαυστο και μεγάλης αντοχής πτυχωτό πανί από πολυεστέρα, το οποίο προσφέρει προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
  • Κορδόνι ενδιάμεσα στα επίπεδα του πανιού που παρέχει προστασία από τον άνεμο και τη συχνή καθημερινή χρήση.
  • Δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, καθιστώντας έτσι το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας εύκολο για τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους.
  • Επιτρέπει τη κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς μπορεί να κατασκευαστεί ως μονόφυλλη ή δίφυλλη σήτα. Με διαδοχική ένωση των φύλλων, μπορεί να κατασκευαστεί 3φυλλη, 4φυλλη κ.τ.λ., καλύπτοντας έτσι άνοιγμα έως και 6m.

ΣΙΤΕΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Σύστημα κάθετης κίνησης με διάσταση κουτιού 38mm & 42mm, κατάλληλο για εξωτερική τοποθέτηση. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, προσφέρει αθόρυβη & αξιόπιστη λειτουργία.

ΣΙΤΕΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μέγιστο ύψος τοποθέτησης 2,40
  • Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση σε πόρτες & παράθυρα ανεξαρτήτου διάστασης.
  • Η χρήση των τηλεσκοπικών ταπών επιτρέπει άνοιγμα έως και 10mm σε περίπτωση λάθος κοπής ή παράγωνου ανοίγματος καλύπτοντας οποιαδήποτε ατέλεια.
  • Ο μηχανισμός φρένου επιτρέπει στη σήτα να λειτουργεί ελεύθερα στο κατέβασμα & να μειώνει την ταχύτητα στο ανέβασμα.

ΣΙΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η σίτα με σύστημα οριζόντιας κίνησης καλύπτει όλα τα ανοίγματα, με απόλυτη ασφάλεια. Παράγεται σε μονόφυλλη και δίφυλλη.

ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ

ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ ΣΙΤΑ

ΔΙΦΥΛΛΗ

ΔΙΦΥΛΛΗ ΣΙΤΑ

Οι οδηγοί διατίθενται με απλό ή ενισχυμένο ενσωματωμένο βουρτσάκι. Διατίθεται σε 6m βέργες, σε τυποποιημένες διαστάσεις KIT, καθώς επίσης και σε ειδικές διαστάσεις σε όλα τα χρώματα. Η σήτα είναι διαθέσιμη και με μαύρο πανί κατόπιν παραγγελίας, για καλύτερη ορατότητα. Το μαύρο πανί έχει επίσης μια καινοτόμα ύφανση, η οποία συγκρατεί τη γύρη παρέχοντας έτσι ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Το σύστημα Orion διατίθεται και με φρένο, για μια ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Πιστοποιημένα Προϊόντα για εξοικονομώ κατ' οίκον

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Scroll to Top