Αργύρη Εφταλιώτη 6

Σταυρούπολη - 56430

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

ΣΙΤΕΣ

PLISSE

Η σίτα Plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν για  μπαλκονόπορτες, που προσφέρει ομαλή λειτουργία, αντοχή και ποιότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Άκαυστο και μεγάλης αντοχής πτυχωτό πανί από πολυεστέρα, το οποίο προσφέρει προστασία, σκίαση και ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
  • Κορδόνι ενδιάμεσα στα επίπεδα του πανιού που παρέχει προστασία από τον άνεμο και τη συχνή καθημερινή χρήση.
  • Δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, καθιστώντας έτσι το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας εύκολο για τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους.
  • Επιτρέπει τη κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς μπορεί να κατασκευαστεί ως μονόφυλλη ή δίφυλλη σήτα. Με διαδοχική ένωση των φύλλων, μπορεί να κατασκευαστεί 3φυλλη, 4φυλλη κ.τ.λ., καλύπτοντας έτσι άνοιγμα έως και 6m.

ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Σύστημα κάθετης κίνησης με διάσταση κουτιού 38mm & 42mm, κατάλληλο για εξωτερική τοποθέτηση. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, προσφέρει αθόρυβη & αξιόπιστη λειτουργία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μέγιστο ύψος τοποθέτησης 2,40
  • Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση σε πόρτες & παράθυρα ανεξαρτήτου διάστασης.
  • Η χρήση των τηλεσκοπικών ταπών επιτρέπει άνοιγμα έως και 10mm σε περίπτωση λάθος κοπής ή παράγωνου ανοίγματος καλύπτοντας οποιαδήποτε ατέλεια.
  • Ο μηχανισμός φρένου επιτρέπει στη σήτα να λειτουργεί ελεύθερα στο κατέβασμα & να μειώνει την ταχύτητα στο ανέβασμα.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η σίτα με σύστημα οριζόντιας κίνησης καλύπτει όλα τα ανοίγματα, με απόλυτη ασφάλεια. Παράγεται σε μονόφυλλη και δίφυλλη.

ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ

ΔΙΦΥΛΛΗ

Οι οδηγοί διατίθενται με απλό ή ενισχυμένο ενσωματωμένο βουρτσάκι. Διατίθεται σε 6m βέργες, σε τυποποιημένες διαστάσεις KIT, καθώς επίσης και σε ειδικές διαστάσεις σε όλα τα χρώματα. Η σήτα είναι διαθέσιμη και με μαύρο πανί κατόπιν παραγγελίας, για καλύτερη ορατότητα. Το μαύρο πανί έχει επίσης μια καινοτόμα ύφανση, η οποία συγκρατεί τη γύρη παρέχοντας έτσι ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Το σύστημα Orion διατίθεται και με φρένο, για μια ομαλή και ασφαλή λειτουργία.