Αργύρη Εφταλιώτη 6

Σταυρούπολη - 56430

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Για την σωστή λειτουργία των κουφωμάτων ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η τοποθέτηση. Χάνεται η αξία ( προφίλ, υαλοπίνακα, μηχανισμοί) αν τα κουφώματα τοποθετηθούν με λάθος τρόπο.
Η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνεται από εκπαιδευμένα συνεργεία της εταιρίας κουφωμάτων. Με την πολυετή εμπειρία και την εξιδίκευση στον χώρο για να μην απόδειχτούν άχρηστα ή ακομα και επικίνδυνα. Τέλος το εξιδικευμένο συνεργείο μας θα απομακρύνει κάθε είδους απορριμμάτων που θα δημιουργηθούν κατά την διάρκεια των εργασιών, φέροντας την επαναφορά του χώρου σας στην αρχική του κατάσταση.

service

SERVICE

Η επίσκεψη ενός κατασκευαστή στον χώρο σου είναι καίριας σημασίας, καθώς θα μπορέσει να αξιολογήσει το έργο, να συζητήσει τις ανάγκες σου και να σου προτείνει την κατάλληλη λύση. Ας δούμε εν συντομία τα βήματα μιας επίσκεψης μας :

  1. Έλεγχος του χώρου σου, καταγραφή των κουφωμάτων προς αντικατάσταση ή των ανοιγμάτων αν πρόκειται για νέα εγκατάσταση και μέτρηση των διαστάσεων τους.
  2. Service των παλαιών κουφωμάτων
  3. Συζήτηση για τις αλλαγές που επιθυμείς να γίνουν
  4. Παρουσίαση των διαφορετικών τύπων και τυπολογιών κουφωμάτων
  5. Ανάλυση της διαδικασίας εγκατάστασης και των εργασιών που θα χρειαστούν να γίνουν
  6. Τελική προσφορά του κατασκευαστή, που προκύπτει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σου, την επιλογή των συστημάτων pvc ή αλουμινίου που θα τοποθετηθούν και των εργατοωρών που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το έργο.  
Χονδρική - λιανική πώληση εμπορευμάτων

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

  • Χονδρική πώληση εμπορευμάτων η οποία αφορά συναλλαγές κυρίως μεταξύ επαγγελματιών. Στις συναλλαγές αυτές εκδίδεται τιμολόγιο.

 

 

  • Καθώς και Λιανική πώληση η οποία γίνεται από την επιχείρηση προς τον απλό καταναλωτή.