κουφωματάς σταυρούπολη θεσσαλονικη

Ακολουθήστε μας

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

Σταυρούπολη - 56430

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ 2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι ειδικοί στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση κουφωμάτων (αλουμινίου ή pvc).

Η αποδεδηγμένη πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας όπως και η πιστοποίηση των προιόντων μας, διασφαλίζει την ποιότητα των έργων μας. Προσφέρει εξιδικευμένα προιόντα και λύσεις, πάντα σε λογικές τιμές.

Ψάχνεις για αλουμινά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης & της Χαλκιδικής; Εμπιστέψου τους ειδικούς στις κατασκευές αλουμινίου!

τοποθετηση κουφωματων αλουμινιου
κουφωματας θεσσαλονικη
επωνυμα κουφωματα αλουμινιου

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και 250+ έργα έχουμε την λύση για εσάς!

Εξοικονομώ κατ' οίκον

Λιανική και χονδρική πώληση κουφωμάτων - Πιστοποιημένα προϊόντα.

Αποστολή Πανελλαδικά

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική της επιλογής σας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ 2024 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τι ισχύει στο νέο εξοικονομώ;

Ο νέος κύκλος «Εξοικονομώ 2024» θα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως φαίνεται το ύψος της ενίσχυσης δεν θα καθορίζεται με βάση διευρυμένες γεωγραφικές ζώνες αλλά θα είναι στα πρότυπα του επιδόματος θέρμανσης, όπου κάθε περιοχή έχει τους δικούς της συντελεστές. Με άλλα λόγια πάμε σε ένα μοντέλο όπου το ποσοστό χρηματοδότησης θα καθορίζεται με προσέγγιση… Ταχυδρομικού Κώδικα και με συνδυασμό αρκετών δεδομένων.

 

«Σταδιακά θα αλλάζουμε και τα χαρακτηριστικά του προγράμματος», είπε ο υπουργός Ενέργειας Θ. Σκυλακάκης πρόσφατα αναφέροντας ότι: «η εξοικονόμηση είναι τελείως διαφορετική και έχει τελείως διαφορετική οικονομική απόδοση στο Βορρά σε σχέση με τον με τον Νότο. Θα πρέπει το «Εξοικονομώ» να προσαρμοστεί σε αυτό».

Θα ισχύσει το σύστημα των βαθμοημερών θέρμανσης και ψύξης για τον υπολογισμό των ενεργειακών αναγκών και την επιδότηση των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, με βάση το χάρτη βαθμοημερών θέρμανσης που εφαρμόστηκε στην επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης, ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε: «κάθε γειτονιά της χώρας θα έχει τους δικούς τους συντελεστές» επιδότησης στο «Εξοικονομώ». Πηγή www.typosthes.gr

Τα προϊόντα μας

Scroll to Top