κουφωματάς σταυρούπολη θεσσαλονικη

Ακολουθήστε μας

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

Σταυρούπολη - 56430

ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SL230

SL230

Το νέο συρόμενο σύστημα AL 230 σχεδιάστηκε για να καλύπτει κατασκευές πολλαπλών εφαρμογών, προσφέροντας άριστη στεγάνωση και ασφάλεια.

Οι ίσιες, μοντέρνες γραμμές του είναι ιδανικές για κατασκευές σύγχρονων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων που απαιτούν μεγάλα  ανοίγματα για να προσφέρουν θέα και φυσικό φωτισμό. Η δυνατότητα χρήσης λιγότερων προφίλ με περισσότερους συνδυασμούς το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό. 

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ​ sl230

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για τη στιβαρή σύνδεση των οδηγών στην κατασκευή των επάλληλων πλαισίων με γωνίες σύνδεσης.
  • Το βάρος των συρόμενων πορτών κατανέμεται σε συμμετρικούς οδηγούς για αποφυγή στρέψεων, ενώ η ομαλή και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων τμημάτων σε ανοξείδωτο ένθετο οδηγό, εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα του κουφώματος και την αποφυγή φθοράς του χρώματος.
  • Τα αρμοκάλυπτρα συνδέονται με διαιρούμενες γωνίες, εξασφαλίζοντας  απόλυτη σύνδεση χωρίς αρμούς ακόμη και σε ασύμμετρη τοιχοποιία.
  • Η αλλαγή των ράουλων γίνεται χωρίς λύσιμο των κουφωμάτων, προσφέροντας ευκολία στην κατασκευή, την τοποθέτηση αλλά και τη συντήρηση.
  • Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον προσεγμένο σχεδιασμό και την άριστη αισθητική του συστήματος AL 230.

Πιστοποιημένα Προϊόντα για εξοικονομώ κατ' οίκον

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Scroll to Top