κουφωματάς σταυρούπολη θεσσαλονικη

Ακολουθήστε μας

Τηλέφωνo

(+30)2311 826 308

Email

info@koufomatas.gr

Σταυρούπολη - 56430

ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SL2450

SL2450

Η νέα γενιά της σειράς AL220 φέρει το όνομα SL2450 προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες αναβάθμισης και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά.

Το SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση.

Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον τελικό χρήστη ενώ η ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ​ sl2450

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Το σύστημα εξοπλίζεται με υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 32 mm αλλά και ειδικού τύπου ελαστικά που προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης Uw=1.59 W/m²K και υδατοστεγανότητας
  • Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό ύψους 35 mm σε επίπεδο κατώφλι προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές και διευκολύνουν την πρόσβαση.
    Κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 51 mm στο σημείο της επαλληλίας για μεγαλύτερη ορατότητα και εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού.
  • Ο προηγμένος μηχανισμός ανύψωσης HS-200 προσφέρει ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα την εύκολη και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων φύλλων.
  • Η ενσωματωμένη λαβή στο σημείο της επαλληλίας του στενού γάντζου προσφέρει υψηλή αντοχή και στιβαρότητα στην κατασκευή και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης.

Πιστοποιημένα Προϊόντα για εξοικονομώ κατ' οίκον

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Scroll to Top